Stanković osudio hakerski napad

Izvor: RTS, 28.Jul.2013, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković osudio hakerski napad

Hakerski napad na sajt skupštine opštine Bujanovac još jedna u nizu provokacija, ocenio šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković. Hakeri su na sajt te opštine postavili mapu Srbije bez Kosmeta.

Šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković osudio je hakerski napad na sajt skupštine opštine Bujanovac i ocenio da je to još jedna u nizu provokacija.

Hakeri su na sajt te opštine na albanskom i engleskom jeziku postavili mapu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije bez Kosova i Metohije, dok se na srpskoj verziji, Kosmet nalazio u sastavu Srbije.

"U tri navrata u toku ove godine hakeri su srušili sajt skupštine opštine bujanovac", rekao je Stanković agenciji Beta. On je istakao da lokalna samouprava nema nikakvih veza sa izmenom karte na sajtu.

"Ovo je još jedna u nizu provokacija na briselske pregovore i očekivanje je da će Srbija ishitreno i neadekvatno reagovati", rekao je Stanković.

Stanković je dodao i da je tokom dana na sajt opštine Bujanovac na albanskom i engleskom jeziku postavljena karta na kojoj je teritorija Kosmeta prikazana u sastavu Srbije.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hakeri postavili mapu Srbije bez Kosmeta

Izvor: RTS, 28.Jul.2013

Mapa Srbije bez Kosova osvanula na zvaničnom sajtu Opštine Bujanovac. Zoran Stanković kaže da je reč o hakerskom napadu i još jednoj provokaciji. ..Na zvaničnom sajtu opštine Bujanovac, sa većinskim albanskim stanovništvom, prikazana je karta Srbije bez Kosova i Metohije. Predsednik Koordinacionog...

Nastavak na RTS...

Stanković: Hakerski napad još jedna u nizu provokacija

Izvor: Blic, 28.Jul.2013

BEOGRAD - Šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković osudio je danas hakerski napad na sajt skupštine opštine Bujanovac i ocenio da je to još jedna u nizu provokacija. ..Hakeri su na sajt te opštine na albanskom i engleskom jeziku postavili mapu Srbije bez Kosova i Metohije, dok se na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.