Tražila ljubav, popila zabranu na Tinderu: Previše dobro izgleda da bi bila stvarna?

Izvor: B92, 02.Mar.2020, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražila ljubav, "popila" zabranu na Tinderu: Previše dobro izgleda da bi bila stvarna?

Više korisnika ove društvene mreže prijavili su profil 21-godišnje devojke kao lažan.

Laura Mundi je toliko želela da nađe svog savršenog para, da se čak i pretplatila na "plus" verziju društvene mreže Tinder.

Ali jednog dana nije uspela da se uloguje na svoj profil, nego je umesto toga dobila poruku na aplikaciji koja joj je poručila da njene aktivnosti krše uslove korišćenja, piše Dejli mejl.

Ova administratorka ljudskih resursa navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je stalno dobijala poruke da je "previše dobra da bi bila stvarna", te da su je stalno optuživali da je njen profil lažan i kako koristi fotografije nasumične manekenke da bi prevarila korisnike poznate mreže za upoznavanje.

Iako je svesna činjenice da je na profilu imala fotografije sa i bez filtera, navodi da su sve fotografije njene.

Ova lepotica tvrdi da se žalila korisničkom centru Tindera i da je pokušala da povuče zabranu, ali da joj nikada nisu odgovorili.

Da li biste i vi pomislili da ona nije stvarna?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.