Kraj jedne ere: Adrijana Lima poslednji put kao Viktorijin anđeo FOTO

Izvor: B92, 09.Nov.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj jedne ere: Adrijana Lima poslednji put kao Viktorijin anđeo FOTO

Jedno od najprepoznatljivijih lica brenda Viktorijas sikret Adrijana Lim oprostila se sinoć od publike.

Sinoć je održana spektakularna revija Viktorijinih anđela, a brazilska manekenka Adrijana Lima prošetala se pistom poslednji put sa krilima na ramenima.

Revija se održala u Njujorku, a Adrijana je ovaj momenat iskoristila kako bi se oprostila od publike i modnog brenda donjeg više čije je bila zaštitno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lice duže nego bilo koja druga manekenka.

Ovo je bio njen 20. šou po redu, a o tome koliko joj je bio težak rastanak pokazala je na svojoj stranici na Instagramu.

"Draga Viktorija, hvala ti što si mi pokazala svet, podelila svoje tajne i najvažnije, nisi mi samo dala krila već si me naučila da letim", napisala je Adrijana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tela od milion dolara: Revija Viktorijas sikreta oduzima dah

Izvor: B92, 09.Nov.2018

Sinoć je u Njujorku održana spektakularna revija Viktorijinih anđela, a koliko su manekenke zablistale na pisti imate priliku da se uverite sami....Kao i svake godine, modni svet je sa nestrpljenjem očekivao spektakl koji je priredio najpoznatiji brend donjeg veša Viktorijas sikret...Prelepe manekenke...

Nastavak na B92...

PRVO POJAVLJIVANJE SEKSI PLAVUŠE Ćerka POZNATOG SPORTISTE postala Viktorijin anđeo

Izvor: Blic, 09.Nov.2018

Dvadesetdvogodišnja manekenka debitovala je sinoć u Njujorku na modnoj reviji "Viktorijas sikret".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.