Napušta šou: Adriana Lima sinoć poslednji put raširila krila na VS reviji

Izvor: Tracara.com, 09.Nov.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napušta šou: Adriana Lima sinoć poslednji put raširila krila na VS reviji

Ovogodišnja revija brenda Victoria’s Secret bila je poslednja za Adrianu Limu, potvrdila je brazilska lepotica. 37-godišnja manekenka odlučila je da završi jednu eru i nakon 20 godina prekine saradnju sa modnom imperijom, zbog čega je i zvanično penzionisala svoja krila. Adriana se smatra najboljim anđelom koji je ikada šetao ovim pistama, a njen poslednji šou je bio toliko emotivan da je zaplakala u jednom momentu. “Draga Viktoria, hvala ti što si mi pokazala svet, podelila svoje tajne i pre svega, naučila kako da letim, a ne samo mi dala krila”, napisala je Lima na svom Instagramu.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj jedne ere! Adriana Lima se suzama oprostila od "Victoria's Secreta": Dala si mi krila, ali i naučila da letim!

Izvor: Prva.rs, 09.Nov.2018

Nakon skoro dvadeset godina karijere, manekenka Adriana Lima (37) odradila je sinoć poslednju reviju za "Victoria's Secret". Pre nego što će prošetati pistom, Adriana je fanove na društvenoj mreži obavestila da odlazi u penziju što se tiče tog modnog brenda koji ju je proslavio. Nije mogla da...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.