Folkeri u panici: Konstrakta vrtoglavo raste – od 2.000 do 1.000.000 slušalaca za mesec dana

Izvor: B92, 18.Maj.2022, 13:33

Folkeri u panici: Konstrakta vrtoglavo raste – od 2.000 do 1.000.000 slušalaca za mesec dana

Srpska predstavnica na Evrosongu Ana Đurić Konstrakta svojim hitom "In Corpore Sano", stekla je ogromnu popularnost i van granica Srbije, što joj je donelo više nego zasluženo peto mesto na takmičenju.

Odličan nastup i plasman su učinili pesmu još slušanijom nakon takmičenja, pa je sada na muzičkoj platformi Spotifaj Konstrakta postigla ogroman uspeh. Naime, sa ranije tek nešto više od dve hiljade slušalaca mesečno u proseku, došla je do neverovatnog broja od čak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << milion slušalaca mesečno.

Njenu muziku većinom slušaju oduševljeni ljudi iz čitavog regiona. Zanimljivo je da je Konstrakta izuzetno popularna u Hrvatskoj.

O njenom uspehu na Spotifaju mnogi oduševljeno pišu na mrežama, pa porede kako je umetnica bila slušana nekad, a kako to izgleda danas, kada može da se pohvali mnogo većim brojem obožavalaca, koji svakodnevno raste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KONSTRAKTI SKAČE CENA NA 10.000 EVRA PO NASTUPU Evo koliko je para umetnica zaradila od pesme za Evroviziju

Izvor: Blic, 19.Maj.2022, 09:42

Ana Đurić Konstrakta mogla bi dobro da zaradi od pesme "In corpore sano" s kojom je osvojila peto mesto na upravo završenoj Evroviziji u Torinu

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.