Nećaka princeze Dajane udala se za 32 godine starijeg multimilionera

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 19:11

Nećaka princeze Dajane udala se za 32 godine starijeg multimilionera

Lejdi Kiti Spenser, nećaka pokojne princeze Dajane, juče se u Rimu udala za južnoafričkog multimilionera, 62-godišnjeg Majkla Luisa, javlja "Daily Mail".

Poslednjih nedelju dana, Kiti (30) provela je u Italiji sa svojim najboljim prijateljicama da bi se pripremila za svadbu. Ceremonija je održana u luksuznoj vili "Aldobrandini".

Zvaničnih fotografija s venčanja još uvek nema.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oni su u vezi od 2018. godine, a verili su se krajem 2019. Pre veze sa Majklom Luisom, Kiti je bila u vezi sa još jednim starijim muškarcem, magnatom Nikolom Baratierijem di San Pijetrom koji ju je 2017. godine ostavio zbog romanse s glumicom Liz Harli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDALA SE ROĐAKA LEJDI DI: Raskošna venčanica i TIJARA kakvu je princeza NOSILA na svom venčanju sa Čarlsom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021

Nećaka princeze Dajane udala se za 32 godine starijeg multimilionera...Lejdi Kiti Spenser (30), bratanica pokojne princeze Dajane udala se u subotu za modnog tajkuna Majkla Luisa (62). na raskošnoj ceremoniji koja se održala u luksuznoj vili "Alobrandini " u Rimu pred brojnim zvanicama iz visokog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.