Zdravko Čolić otkrio detalje o dočeku Nove godine!

Izvor: Svet plus, 10.Nov.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić otkrio detalje o dočeku Nove godine!

Najluđu noć u godini građani Sarajeva i gosti iz regije i sveta obeležiće ispred Večne vatre uz, kako je i ranije bilo poznato, neke od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora. Zvezda večeri 31. decembra će biti Zdravko Čolić.

Lokacija dočeka Nove godine konačno je potvrđena, na konferenciji za medije, nakon nekoliko nedelja nagađanja. Dan pre legendarnog Zdravka Čolića >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << , odnosno 30. decembra, nastupaće Sarajevska filharmonija, a u noći s prvog na drugi januar u Sarajevu će nastupiti nikad prevaziđena "Crvena jabuka".

Čola je rekao na konferenciji za medije da je prošlogodišnji veliki doček Nove godine u Sarajevu s Dinom Merlinom fantastično odjeknuo u javnosti, a da se potom on odlučio ući u tu priču.

- Sarajevo ranije nije organizovalo pompezne dočeke. Radujem se i zahvaljujem jer ste me predložili. Ja pripadam ovom gradu, poštujem ga i prihvatam da budem tu bez obzira na druge ponude - rekao je Čolić.

Dodao je kako je reč o posebnoj emotivnoj priči koja nije vezana za novac, jer je Sarajevo njegov grad.

- Emotivni pristup važniji je od zarade, iako je i ona važna - rekao je poznati muzičar.

Istaknuto je da će produkcija biti vrhunska i da Čolina ekipa već radi na organizaciji.

- Novogodišnji nastupi su posebna fešta. To nisu solistički koncerti, već veselje koje pripada svima nama pa se razlikuju program, atmosfera, ukrasi...- najavio je dodajući kako će biti "sretno i berićetno".

Za novogodišnji doček Grad Sarajevo i Kanton Sarajevo izdvojili su zajedno 250.000 KM, a pomoć će dati i gradske opštine.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.