Zdravko Čolić na 66. rođendan objavio HITČINU, internet se usijao! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić na 66. rođendan objavio HITČINU, internet se usijao! (VIDEO)

Zdravko Čolić objavio je novu pesmu "Mala", kao i spot za istu, i to baš danas - 30. maja na svoj 66. rođendan!

Umesto da on prima poklone, Čola je odlučio da svojim fanovima pokloni novi hit koji se masovno deli po društvenim mrežama, pa nema sumnje da će pesma zavrteti i ući u uši u jednom danu.

Printskrin: Youtube/ >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Zdravko Colic

Tekst i muziku za pesmu "Mala" radio je ni manje ni više nego Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko prethodnih spotova Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju.

Spot odiše vedrinom, lepotom, a sniman je na nekoliko lokacija u Crnoj Gori.

- Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima, tekst i muziku pisao je Bajaga, a Nikša Bratoš je uradio aranzman - poručuje Čola.

Uživajte u "Maloj":



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čola vas časti na svoj rođendan - nova pesma VIDEO

Izvor: Mondo, 30.Maj.2017

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu Zdravko Čolić Čola na svoj 66. rođendan objavio spot za pesmu "Mala" sa novog albuma. Tekst i muziku napisao Bajaga. Spot sniman u Crnoj Gori...Foto: YouTube/screenshot..Zdravko Čolić Čola je muzička konstanta. Traje decenijama i njegova zvezda ne bledi...Iako...

Nastavak na Mondo...

Zdravko Čolić: „MALA“ – Nova pesma i spot za rodjendan

Izvor: TekstPesme.rs, 30.Maj.2017

  Na svoj rođendan, omiljeni Čola odlučio je da publici pokloni novi singl, lepršavu, letnju pesmu interesantnog naslova „Mala“. Muziku i tekst pesme napisao je Momčilo Bajagić Bajaga, a aranžman potpisuje Nikša Bratoš. Ovo nije kraj iznenađenjima, jer vas baš danas 30 maja, na Čolin...

Nastavak na TekstPesme.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.