PREMIJERA: Rođendanski poklon Zdravka Čolića – Novi singl i spot “Mala”! (foto/video)

Izvor: Svet, 30.Maj.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Rođendanski poklon Zdravka Čolića – Novi singl i spot “Mala”! (foto/video)

Zdravko Čolić danas je, na svoj rođendan, rešio da obraduje fanove i vernu publiku novom pesmom pod nazivom “Mala”, za koju je snimio i spot.
Tekst i muziku pesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a reziju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i letnje pesme dočara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na 6 različitih lokacija snimljeni su čari i lepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

“Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima, tekst i muziku pisao je Bajaga, a Nikša Bratos je uradio aranzman“, rekao je Čolić.

“Glumici Jeleni Gavrilović poverena je glavna uloga “Male”, kako sama pesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju deli sa modelom Bojanom Karasom. U večitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vesto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom”, otkrio nam je reditelj Keki.

Premijerno vam donosimo i kako sve to izgleda! Uživajte u novoj Zdravkovoj pesmi:

svetAleksandar Kerekeš Keky

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! PREMIJERA! Rođendanski poklon Zdravka Čolića: Nova pesma i spot “Mala”! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2017

Zdravko Čolić danas je, na svoj rođendan, rešio da obraduje fanove i vernu publiku novom pesmom pod nazivom “Mala”, za koju je snimio i spot. Tekst i muziku pesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a reziju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić poverio Aleksandru...

Nastavak na Scandal.rs...

Poseban rođendan u životu Zdravka Čolića: Legendarni pevač objavio novu pesmu i spot

Izvor: Story, 30.Maj.2017

Danas, tačno u podne publika širom regiona, na sam rođendan Zdravka Čolića, imaće priliku da premijerno pogleda novu muzičku priču naziva Mala!

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.