Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO)

Izvor: Svet, 20.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO)

Bivša učesnica “Zadruge” i popularna pevačica Teodora Džehverović,  nedavno je objavila stori na Instagramu koji je ostavio sve u šoku.
Ona se pohvalila stomatološkom intervencijom, ali to je svima bilo manje bitno nakon što su videli ko je pored nje.
Darkov P*RNIĆ na prodaju?!? Marina ODLEPILA! Misteriozni košarkaš je obasipa poklonima! Kaća Grujić se udaje? Rešila da otkrije sve! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Zdravko Čolić sav u modricama! Majka doživela ŠOK kad ga je videla! Naime, radi se o bivšem dečku Katarine Grujić i nekadašnjem učesniku rijalitija “Farma Borisu Stamenkoviću.
Ona se sa osmehom pohvalila da je sve prošlo u najboljem redu, a ono što se svi pitaju je to da li su pevačica i stomatolog samo prijatelji ili postoji i nešto više između njih.

Nakon ove objave, spekulisalo se da je bivši dečko Katarina Grujić, Boris Stamenković sada u vezi sa Teodorom Džehverović, a Grujićeva im je poželela sreću.
– Nisam čula, ali ako je istina, svu sreću im želim. Upoznala sam je kad sam gostovala u “Zadruzi” dok je ona bila, kul je devojka, tek je počela, velika karijera je pred njom – zaključila je Katarina.
Na pitanje da li bi sebi nekada dopustila da bude “druga žena”, pevačica je oštro reagovala.
– Nikada ne bih sebi dopustila da budem sa oženjenim ili zauzetim muškarcem. Nikad ne bih bila druga – iskrena je bila ona za “Ekskluzivno”.
SvetSvet
The post Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.