SLOMJENA ZBOG NJEGOVE SMRTI: Ćerka Zdravka Čolića se oprostila od preminulog RAŠČINJENOG vladike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 15:31

SLOMJENA ZBOG NJEGOVE SMRTI: Ćerka Zdravka Čolića se oprostila od preminulog RAŠČINJENOG vladike!

Neočekivani potez pevačeve naslednice!

Naslednica najveće pevačke legende balkana Una Čolić redovno prenosi detalje iz svoje svakodnevice putem društvene mreže Instagram, a njena nova objava mnoge je začudila.

Kćerka Zdravka Čolića putem opcije "stori" objavila je neočekivanu fotografiju.

Објава коју дели Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Una se oprostila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od nekadašnjeg episkopa raško-prizrenskog Artemija (Radosavljevića), koji je preminuo, pre dva dana, u 85. godini posle kraće bolesti.

Vladika Artemije biće sahranjen danas u rodnom Leliću, gde se nalazi sedište Eparhije raško-prizrenske u egzilu na čijem je čelu od kad je isključen iz Sabora SPC.

Bivši vladika je jedini koji je u novijoj istoriji SPC raščinjen i kome je oduzet čin. Upravo je još za života patrijarha Pavla, počivši patrijarh Irinej tada vladika niški, bio upućen na Kosovo i Metohiju da proveri i izvesti o stanju u Eparhiji.

Isprva penzionisanje, a potom i rapčinjavanje dogodilo se po izboru patrijarha Irineja. Tada je taj njegov potez ocenjen kao hrabar i smeo, ali i da je u tron SPC došao jerarh koji ne gura probleme pod tepih.

Sabor SPC raščinio penzionisanog vladiku raško-prizrenskog Artemija 19. novembra 2010. godine - pre tačno deset godina.

Preuzimanje Eparhije koja je bila u raskolu trajalo je danima, a angažovana je i policija. Artemije pristalice zauzele su nekoliko manastira. Problem oko bivšeg vladike otpočeo je kada je utvrđeno da je nestajao novac od sms poruka za Kosovo i Metohiju.

Po svemu sudeći, Una Čolić je uprkos brojnim skandalima poštovala i pratila rad raščinjenog vladike, što je suprotno učenju i stavu SPC.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.