Praznični program Prve televizije u znaku ljubavi, humanosti, dobrog humora i pesme

Izvor: Prva.rs, 27.Dec.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznični program Prve televizije u znaku ljubavi, humanosti, dobrog humora i pesme

U ponoć ulazimo sa najveselijim notama grupe „Bijelo dugme“ sa njihove velike turneje „Ko ne poludi, taj nije normalan“, povodom četrdesetog rođendana.
Nakon koncerta Bijelog dugmeta, uslediće još jedna legenda, Zdravko Čolić i njegov koncert u beogradskoj Areni.
Dobra muzika nas očekuje i narednog dana kada ćemo gledati i slušati maestralan koncert Željka Joksimovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << iz Sava Centra u okviru turneje „Dva sveta“.
Veče sa Ivanom Ivanovićem – novogodišnji specijal, subota, 31. decembar u 20h

Novogodišnja emisija koja je uistinu posvećena gledoacima i ispunjavanju njihovih želja
Novogodišnje veče sa Ivanom Ivanovićem proteći će u pravom prazničnom raspoloženju, sa mnogo iznenađenja, humanosti i smeha uz želju da nam 2017. bude srećnija i bolja od prethodne godine. I ovog puta Ivanovi gosti neće biti poznate ličnosti, već će glavne zvezde biti gledaoci i njihove iskrene i tople poruke koje su slali Ivanoviću i njegovim saradnicima. Naš najpopularniji šoumen u novogodišnjoj večeri ispunjava želje gledaocima, koje je dobio u izobilju, a one najiskrenije i najemotivnije biće ispunjene. Prema Ivanovim rečima ovo je jedini novogodišnji program koji je u potpunosti posvećen publici i njihovim željama.
I prošle godine bilo je mnogo vrednih poklona na kojima su gledaoci iskazali neizmernu zahvalnost. Ipak, celu ekipu su najviše obradovale dve prinove dva para koji su tada na poklon dobili veštačku oplodnju. U znak zahvalnosti, jedna prinova je dobila ime po domaćinu emisije Ivanu Ivanoviću. I ove godine izlazimo u susret željama gledalaca te će tako pored igračaka, sportske opreme, tehnike i romantičnih putovanja za zaljubljene parove, ekipa pokloniti i električna invalidska kolica jednom dečaku koji je izrazio želju za ovim poklonom kako bi stigao devojčicu koja mu se dopada. Među poklonima će se naći i muzički instrumenti, školska tabla za učenike jedne osnovne škole u Užicu, čak i burme! Takođe, drugari iz jedne opštine pisali su našem Deda Mrazu da bi želeli da njihova drugarica iz razreda dobije poseban FM slušni aparat što je Deda Mraz već spremio. Iznenadili smo i jednog sedmogodišnjaka velikom rođendanskom proslavom u igraonici, a obradovećemo još četiri para koji će pokušati putem veštačke oplodnje da obogate svoju porodicu.
U emotivnom ali i zabavnom tonu, sa puno smeha i zadovoljnih osmeha provešćemo još jedno veče sa ekipom koja nas je tokom cele godine ludo zabavljala.
„Novogodišnjih 150 minuta“ – subota, 31.12. u 15h

Čemu smo se smejali u 2016. godini, ko su bili naši heroji, kako će Srbija dočekati Novu godinu, kome Deda Mraz neće doneti poklon i zašto, ko je dobio nagradu za najrazgolićenijeg srpskog glumca, ko je bolji kuvar, glumica ili poznat master šef, ko će pobetiti Anđa ili Bred I još mnoge zanimljivosti gledaoci će saznati u “Novogodišnjih 150 minuta”. U studiju 150 minuta biće veselo, za dobru atmosferu će se pobrinuti sjajni I razdragani gosti, glumci, sportisti, muzičari ali biće i određena doza ozbiljnosti kada se bude govorilo o retrospektivi važnih stvari koje su dogodile i o tome šta možemo da očekujemo u narednoj godini. O ovom temama čućemo nešto više od poznatih istoričara Predraga Markovića I Čedomira Antića.
Voditeljka Maja Nikolić ugostiće I mnoge doajene narodne muzike među kojima je I Merima Njegomir. Čućemo I bend Dejana Petrovića koji će izvoditi pesmu Lenija Kravica, glumica Bojana Stefanović otkriće svoj recept za novogodišnji tart, teniski trener Bogdan Obradović sviraće gitaru I pevati sa Majom pesmu Bijelog dugmeta, a Stevan Anđelković će izvesti najtraženije kafanske pesme. Podjednako veselo kao u studiju bilo je I u bekstejdžu odakle su gosti pratili snimanje emisije, a s obzirom na to da se svi poznaju I druže privatno, napravili su odličnu prazničnu atmosferu, pravili selfije, pevali, igrali, šalili se…Podsetićemo se I najzanimljivih skečeva iz serije “Andrija I Anđelka”, videćemo kako će u studiju Anđelka Pripić razgovarati sa Deda Mrazom na slovenačkom jeziku…Gosti Maje Nikolić su: Viktor Savić, Merima Njegomir, Jelisaveta Orašanin, Brankica Sebastijanović, Bogdan Obradović, Anđelka Prpić, Aleksandar Radojičić, Bojana Stefanović, Mašan Lekić i mnogi drugi. Uz orkestar Dejana Petrovića, Stevana Anđelkovića i Ođilu zapevaće i gosti! Raspevano i neočekivano biće u subotu, 31.decembra od 15 sati u “Novogodišnjih 150 minuta”!
Novogodišnji Exkluziv – subota, 31.12. u 18.30 i nedelja, 01.01. u 18.10

Praznično izdanje najgledanije emisije o poznatim ličnostima „Exkluziv“ vodiće upravo glavni akteri priča. U subotu, 31. decembra u ulozi prve poznate voditeljke naći će se Jovana Balašević, a povodom velikog koncerta koji je njen otac Đorđe Balašević održao u Areni. Naravno, Jovana će nas uvesti i u priče o drugim proslavljenim ličnostima, kako se spremaju za novogodišnji doček, ko slavi kod kuće u krugu porodice, a ko u radnoj atmosferi. Čućemo i koji su lapsusi obeleželili 2016. godinu, a ekipa emisije prirediće Jovani iznenađnje. Pored Balaševićeve, već narednog dana, 1. januara voditeljka će biti mlađana Nikolija, novopečena mama, saznaćemo kakvo će joj iznenađenje prirediti glumica Eva Ras i da li će njih dve konačno otopliti svoje odnose. U ovom izdanju Exkluziva videćemo najzanimljivije detalje sa dočeka kako iz klubova, tako i iz domova naših zvezda. Emisiju će tokom prazničnih dana voditi i Jovana Mišković, Andrija Milošević, Nada Macura i mnogi drugi....
Serija „Nemoj da zvocaš“ – novogodišnji specijal – subota, 31.12. u 22h

Prinova u Novoj godini, Zoran Kesić kao matičar i ginekolog...
Na dan dočeka Nove godine, 31. decembra, Bata i Simka od Milovog oca dobijaju hitan zadatak da odnesu Slađi napitak od koga će ipak roditi muško. To je specijalan Savov lek koji čini čuda i može da promeni pol u poslednjem trenutku jer žensko ne dolazi u obzir. Simka se pita šta bi se desilo da je ona popila lek pre porođaja, da li bi se rodio sin žgoljav na oca. Marinu je frizerka upropastila, umesto novogodišnjeg volumena, njena kosa je spljeskana kao paličanka. Marina odbija da ide na proslavu i da bude najružnija među svim suprugama te tako Ilija pristaje da pre „All inclusive“ dočeka svrate kod Slađe na popravku. Kada se svi okupe u šanerskom gnezdu, Slađi puca vodenjak...Ona odbija da se porodi dok se ne uda! U pomoć priskače komšija matičar (Zoran Kesić), koji će pokazati još svojih veština pošto se ispostavi da je porođaj već počeooo!

Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića,   Beogradska Arena

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.