PRIZNANJE ZA LEGENDU! Zdravko Čolić dobitnik nagrade “Kemal Monteno”

Izvor: Svet, 29.Mar.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNANJE ZA LEGENDU! Zdravko Čolić dobitnik nagrade “Kemal Monteno”

 

Zdravko Čolić je ovogodišnji dobitnik AMUS-ove nagrade “Kemal Monteno” koja se dodeljuje za najbolja umetnička dostignuća i autorsko stvaralastvo u području zabavne odnosono popularne muzike.
Zbog poslovnih obaveza, aktuelne skandinaske turneje i snimanja spota u Portugaliji, Čolić nije bio u prilici da prisustvuje sinoćnjoj ceremoniji dodele nagrade u sarajevskom Domu mladih a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << publici i prijateljima zahvalio se video porukom u kojoj je pored ostalog rekao:
“Dragi prijatelji, hvala na nagradi . Lijepo je što se čuva sjećanje na našeg Kemu, koji je bio moj veliki prijatelj i saradnik. Sve vas srdacno pozdravljam.”
Koncertom u Geteborgu 24. marta Zdravko Čolić je otpoceo svoju skandinavske turneju u okviru promocije albuma “Ono malo sreće”.
Do koncerta u Malmeu zakazanog za 7. april, pevač koristi priliku da u Lisabonu snimi spot za pesmu sa aktuelnog albuma “Tebe čuvam za kraj”, autora Miroslava Rusa za koju je aranžman uradio Nikša Bratoš.


Hvala dragi prijatelji na nagradi "Kemal Monteno". 🏆🎼Lijepo je što se čuva uspomena na našeg Kemu, koji je bio moj veliki prijatelj i saradnik.
 Sve vas srdačno pozdravljam iz Lisabona 🇵🇹sa snimanja mog novog spota. 📢🔜🎬 #StayTuned #Portugal #Lisbon #MakingOf
A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Mar 29, 2018 at 1:41am PDT


Emotivna balada je već osvojila mnogobrojnu publiku širom regiona koja sa nestrpljenjem iščekuje i ekranizaciju pesme.
Zdravko Čolić nastavlja skandinavsku turneju koncertima u Malmeu (7. april), Stokholmu ( 14. april), Horsensu (21. april).
Svetpromo
The post PRIZNANJE ZA LEGENDU! Zdravko Čolić dobitnik nagrade “Kemal Monteno” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zdravko Čolić dobitnik nagrade “Kemal Monteno"

Izvor: Press, 29.Mar.2018

Zdravko Čolić je ovogodišnji dobitnik AMUS-ove nagrade "Kemal Monteno" koja se dodeljuje za najbolja umetnička dostignuća i autorsko stvaralastvo u području zabavne odnosono popularne muzike. . Zbog poslovnih obaveza,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.