Ne govori sa pevačem 38 godina: Lokica otkrila Čolinu tajnu, sad bi volela da se konačno pomire

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne govori sa pevačem 38 godina: Lokica otkrila Čolinu tajnu, sad bi volela da se konačno pomire

Jedna od najpoznatijih plesnih umetnica u Srbiji, koreograf Lokica Stefanović, otkrila je da nije u kontaktu sa Zdravkom Čolićem skoro 40 godina, iako su zajednički krčili puz na estradi dok su bili mladi.
Lokica je izjavila da je prestao Čola prestao da razgovara sa njom jer je u dokumentarnom filmu “Pjevam danju, pjevam noću” iz 1979. rekla da “Zdravko nije talentovan za igru”.

“Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra”, rekla je Lokica u emisiji “150 minuta”, dodavši da bi volela da se pomire.
“Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta”.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne govori sa pevačem 38 godina: Lokica otkrila Čolinu tajnu, sad bi volela da se konačno pomire

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Jedna od najpoznatijih plesnih umetnica u Srbiji, koreograf Lokica Stefanović, otkrila je da nije u kontaktu sa Zdravkom Čolićem skoro 40 godina, iako su zajednički krčili puz na estradi dok su bili mladi...Lokica je izjavila da je prestao Čola prestao da razgovara sa njom jer je u dokumentarnom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.