Lokica konačno otkrila zašto već 38 godina ne razgovara sa Zdravkom Čolićem

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokica konačno otkrila zašto već 38 godina ne razgovara sa Zdravkom Čolićem

Lokica Stefanović je u emisiji “150 minuta“ konačno otkrila zašto ne razgovara sa Zdravkom Čolićem i otkrila da je spremna da mu pruži ruku pomirenja.

Lokica je u emisiji na TV Prva izjavila da je Zdravko Čolić prestao da razgovara sa njom jer je u dokumentarnom filmu "Pjevam danju, pjevam noću" iz 1979. godine reditelja Jovana Ristića Rice izjavila da pevač “nije talentovan za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igru“.

“Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra", rekla je Lokica.

Umetnica bi želela da s pevačem zakopa ratne sekire.

“Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta", zaključila je Stefanovićeva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.