ČAČANSKA RODNA: Program u septembru, Zravko Čolić, Vlatko Stefanovski....

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Sep.2023, 16:02

ČAČANSKA RODNA: Program u septembru, Zravko Čolić, Vlatko Stefanovski....

Veliki broj događaja planiran je da se održi u septembru u Čačku, prvoj Nacionalnoj prestonici kulture, u okviru projekta ČAČANSKA RODNA.

 
Prvi jesenji mesec počinje u znaku velikih muzičkih zvezda: 1. septembra u 20.00 koncert na Gradskom trgu održaće čuveni gitarista Vlatko Stefanovski, a 2. septembra na istom mestu u 21 čas nastupa Zdravko Čolić.
 
Za oba koncerta ulaz je slobodan i već vlada veliko interesovanje kako Čačana, tako i posetilaca Čačka.
 
U Čačku se održava „Sonjin septembar“, manifestacija posvećena životu, radu i delu Sonje Savić, slavne glumice rođene u ovom gradu. Ovo je treće izdanje manifestacije koja je pokrenuta 2019. godine. U saradnji...
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Čačanska Rodna – program u septembru 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Sep.2023

Veliki broj događaja planiran je da se održi u septembru 2023. u Čačku, prvoj Nacionalnoj prestonici kulture, u okviru projekta ČAČANSKA RODNA. Prvi jesenji mesec počinje u znaku velikih muzičkih zvezda: 1. septembra u 20.00 koncert na Gradskom trgu održaće čuveni gitarista Vlatko Stefanovski,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.