UNS: Zastrašivanje i diskriminacija novinara tokom izbora

Izvor: Danas, 22.Jun.2020, 15:57

UNS: Zastrašivanje i diskriminacija novinara tokom izbora

Uoči i tokom tek završenih izbora pojedini novinari bili su zastrašivani, a rad im je bio onemogućen - tokom jučerašnjeg dana novinar „Glasa Zaječara“ zbog ranijih pretnji nije izveštavao, u televiziji KTV iz Zrenjanina navode da su bili diskriminisani, a novinar i fotoreporter „Južnih vesti“ podneli su krivične prijave zbog verbalnog napada.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UNS: Novinarima onemogućeno da rade uoči i tokom izbora

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2020

Pretnje i verbalni napad na fotografa i novinara Južnih vesti na dan izbora nije bio jedini slučaj da je novinarima tokom jučerašnjeg dana i poslednjih dana izborne kampanje bilo onemogućeno da rade svoj posao, kažu u Udruženju novinara Srbije (UNS). Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS)...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.