Izvor: Blic, 14.Avg.2022, 21:25

(VIDEO) MARIJA KULIĆ IZ MANASTIRA STIGLA NA TELEVIZIJU: Bol joj se ocrtava na licu, a Bebica se ne odvaja od nje

Marija Kulić i Nenada Macanović Bebica stigli su večeras u zgradu televizije Pink, gde će biti u emisiji "Zadruga- Narod pita" i pričati o zdravstvenom stanju Miljane Kulić koja se još uvek nalazi u Kliničkom centru Beograd, zbog komplikacija nakon operacije želuca u Turskoj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MILJANA SE PLAŠI DOKTORA, ŽELJKO PITA ZA MAMU" Bebica otkrio zašto je pomeren datum Kulićkinog izlaska iz bolnice, pa progovorio o njenoj sestri: "Udarila je kolima u BANDERU"

Izvor: Blic, 14.Avg.2022

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica došli su večeras u zgradu Pink-a, gde će gostovati u emisiji "Zadruga - Narod pita" i govoriti o zdravstvenom stanju Miljane Kulić koja je u Kliničkom centru Beograd zbog komplikacije usred operacije smanjenja želuca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.