Izvor: Blic, 14.Avg.2022, 22:08

"MILJANA SE PLAŠI DOKTORA, ŽELJKO PITA ZA MAMU" Bebica otkrio zašto je pomeren datum Kulićkinog izlaska iz bolnice, pa progovorio o njenoj sestri: "Udarila je kolima u BANDERU"

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica došli su večeras u zgradu Pink-a, gde će gostovati u emisiji "Zadruga - Narod pita" i govoriti o zdravstvenom stanju Miljane Kulić koja je u Kliničkom centru Beograd zbog komplikacije usred operacije smanjenja želuca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAT UŽIVO U EMISIJI Zola se uključio, pa otkrio da se POMIRIO SA MILJANOM, Mariji i Bebici nije bilo dobro: "Skakala je do plafona kada me je videla"

Izvor: Blic, 15.Avg.2022, 00:01

Večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita", bili gosti Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica koji su govorili o Miljaninom zdravstvenom stanju, a u jednom trenutku u emisiju se uključio i Lazar Čolić Zola, koji je otkrio da se čuo sa Miljanom koja je u bolnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.