Tužila kompaniju koja prodaje čarape jer nije doživela orgazam kao devojka u reklami! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužila kompaniju koja prodaje čarape jer nije doživela orgazam kao devojka u reklami! (VIDEO)

Kompanija iz Kanade je zaista lansirala reklamu koja navodi na seks, a u kojoj žena sugestivno navlači svoj novi par čarapa, a potom šeta gradom. Ipak, problem sa ženom iz Njujorka bio je što je tu reklamu shvatila bukvalno

Njujorčanka Meng Vang tužila je kanadsku kompaniju “Gildan Outerwear”, koja proizvodi čarape, jer “nije doživela orgazam poput žene u reklami”.

Kompanija je zaista lansirala reklamu koja navodi na seks, a u kojoj žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sugestivno navlači svoj novi par čarapa, a potom šeta gradom. U reklami ta devojka izazva zavist i divljenje prolaznika, za šta su zaslužne njene čarape u kojima je ona “super zadovoljena”.

Vangova je bukvalno shvatila reklamu, pa je kupila čarape, ali efekat kojem se ona nadala je izostao.

Epilog je tužba protiv kompanije iz Kanade koju je podnela žena iz Njujorka.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Tuzila kompaniju koja prodaje carape jer nije dozivela orgazam kao devojka u reklami

Izvor: medio.rs, 16.Jan.2015

Kompanija iz Kanade je zaista lansirala reklamu koja navodi na seks, a u kojoj žena sugestivno navlači svoj novi par čarapa, a potom šeta gradom. Ipak, problem sa ženom iz Njujorka bio je što je tu reklamu shvatila bukvalno..Njujorčanka Meng Vang tužila je kanadsku kompaniju “Gildan Outerwear”,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.