ONA JE SRPSKO ZLATO Tijana Bošković najbolja igračica Evrope

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE SRPSKO ZLATO Tijana Bošković najbolja igračica Evrope

Imamo čudo od igračice, imamo najbolju odbojkašicu sveta. Sreća da je naša. Za najbolju igračicu Evropskog šampionata 2019. proglašena je Tijana Bošković!
Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Češka – Grčka biti ubačeno više od 155 poena.
Srpska odbojkašica je ostvarila do sada neviđen podvig. Ovo je treći put uzastopno da je izabrana za najbolju na takmičenju.
Bila je bez premca na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Evropskom prvenstvu u Bakuu, kada su se Srpkinje takođe okitile zlatom. Obasjala je planetu igrama na Svetskom šampionatu u Japanu, prošle jeseni. Evo i sada u Ankari.
Srpsko zlato. Tijana Bošković!

The post ONA JE SRPSKO ZLATO Tijana Bošković najbolja igračica Evrope appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Svetsko prvenstvo,   Japan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.