Tijana stvarno najbolja, na kraju u suzama!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana stvarno najbolja, na kraju u suzama!

Srpkinja bez premca u Evropi.

Srpska odbojkašica Tijana Bošković rekla je da je veoma srećna i ponosna zbog večerašnje odbrane titule šampiona Evrope.





"Veoma sam srećna i ponosna. Bilo je čudesno igrati. Bilo je teško živeti, a tek igrati. Turska je igrala fantastično. Veoma sam srećna, ovo je veliki uspeh, ponosna sam", rekla je Tijana Bošković u suzama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu odmah posle finala.

Srpske odbojkašice su odbranile titulu šampiona Evrope, pobedom u finalu posle pet setova nad domaćinom Turskom u Ankari.

Srbija je osvojila ukupno treću titulu šampiona Evrope u ženskoj odbojci, a Tijana Bošković je dobila MVP nagradu za najbolju igračicu turnira.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpkinje uglas: "Ne može nam niko ništa!"

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019

Odbojkaške reprezentativke Srbije rekle su danas da su dokazale da su najbolje trijumfom na Evropskom prvenstvu..."Još jednom smo dokazale da nam niko ništa ne može, ni ovoliko ljudi, ni Turska. Presrećne smo, ovo je sjajna ekipa i čast mi je što sam deo nje", rekla je Mina Popović posle utakmice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.