Srpkinje uglas: Ne može nam niko ništa!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje uglas: "Ne može nam niko ništa!"

Odbojkaške reprezentativke Srbije rekle su danas da su dokazale da su najbolje trijumfom na Evropskom prvenstvu.

"Još jednom smo dokazale da nam niko ništa ne može, ni ovoliko ljudi, ni Turska. Presrećne smo, ovo je sjajna ekipa i čast mi je što sam deo nje", rekla je Mina Popović posle utakmice u ankari.

Srpske odbojkašice su odbranile titulu šampiona Evrope, pobedom u finalu posle pet setova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nad domaćinom Turskom.



"Ovako je slađe. Bilo je teško igrati protiv Turske, ali smo uspele. Preokrenule smo, imale hrabrosti, svaka čast svima u timu, zajedno smo ovo ostvarile"
, rekla je Brankica Mihajlović.

Srbija je osvojila ukupno treću titulu šampiona Evrope u ženskoj odbojci.

"Bilo je zaista teško. Atmosfera je bila divna i odmagala nam je, ali smo srećne jer smo odbranile titulu", kazala je Bjanka Buša.

Doček srpskim odbojkašicama biće organizovan u ponedeljak u 21 sat na platou ispred Skupštine grada Beograda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SRPKINjE PRESREĆNE: Dokazale smo da nam niko ništa ne može

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2019, 00:27

Bilo je zaista teško. Atmosfera je bila divna i odmagala nam je, ali smo srećne jer smo odbranile titulu - kazala je Bjanka Buša Odbojkaške reprezentativke Srbije rekle su danas da su dokazale da su najbolje trijumfom na Evropskom prvenstvu.- Još jednom smo dokazale da nam...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.