Mihajlovićevo zdravstveno stanje se popravlja

Izvor: Beta, 09.Sep.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićevo zdravstveno stanje se popravlja

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović danas se vratio u bolnicu na drugi krug hemioterapija, a kako navode iz te ustanove, njegovo zdravstveno stanje je "vrlo dobro", prenose italijanski mediji."Kliničko stanje pacijenta je vrlo dobro. Testovi uradjeni pre nego što je prvi put pušten iz bolnice pokazali su zadovoljavajući rezultat iz prvog ciklusa hemioterapije", navodi se u saopštenju bolnice.Ovaj 50-godišnji trener 28. avgusta završio je prvu fazu lečenja od leukemije i na klupi italijanskog tima pojavio se u duelima Serije A protiv Verone i SPAL-a.Mihajlović ipak u predstojećem kolu Serije A neće predvoditi Bolonju s klupe na gostovanju protiv Breše.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGLE NOVE VESTI IZ ITALIJE: Evo kakvo je zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića! Stiglo saopštenje iz bolnice

Izvor: Kurir, 09.Sep.2019

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović danas se vratio u bolnicu na drugi krug hemioterapija, a kako navode iz te ustanove, njegovo zdravstveno stanje je "vrlo dobro", prenose italijanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Mihajlovićevo zdravstveno stanje se popravlja

Izvor: Danas, 09.Sep.2019

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović danas se vratio u bolnicu na drugi krug hemioterapija, a kako navode iz te ustanove, njegovo zdravstveno stanje je "vrlo dobro", prenose italijanski mediji. Članak Mihajlovićevo zdravstveno stanje se popravlja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.