Dobre vesti o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića ocenjeno je kao “vrlo dobro”. Srpski trener se u ponedeljak vratio u bolnicu u Bolonji, gde je počela druga faza hemoterapija.
Na meču Modena – Padova, naša kladionica nudi kvotu 5.45 za igru X-2.
– Kliničko stanje pacijenta je vrlo dobro. Testovi urađeni pre nego što je prvi put pušten iz bolnice pokazali su zadovoljavajući rezultat iz prvog ciklusa hemoterapije – saopšteno je iz zdravstvene ustanove. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Kada je otkrio javnosti da boluje od akutne leukemije, Mihajlović je poručio da ne želi da napušta posao trenera Bolonje. On je iz postelje putem video linka pratio sve treninge i davao instrukcije saradnicima. Iz bolnice je pušten 28. avgusta i sedeo je na klupi ekipe u susretima sa Veronom i SPAL-om.
Bolonju sledećeg vikenda očekuje gostovanje u Breši. Mihajlović neće biti na klupi, ali će imati neprestani kontakt sa pomoćnicima pre i za vreme meča.

The post Dobre vesti o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Mihajlovićevo zdravstveno stanje se popravlja

Izvor: Beta, 09.Sep.2019

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović danas se vratio u bolnicu na drugi krug hemioterapija, a kako navode iz te ustanove, njegovo zdravstveno stanje je "vrlo dobro", prenose italijanski mediji."Kliničko stanje pacijenta je vrlo dobro. Testovi uradjeni pre nego što je prvi put pušten iz bolnice...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.