Nominovani za MTV filmske nagrade

Izvor: Press, 06.Mar.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nominovani za MTV filmske nagrade

"Prevara" i "Vuk" su u nedelju uveče otišli kući praznih ruku sa dodele Oskara a sada su dobili priliku da se iskupe i na opuštenijoj ceremoniji dobiju bar neki od trofeja u vidu zlatne kofe sa kokicama u konkurenciji kao što su najbolji poljubac ili najbolja scena tuče.

Ceremoniju uručenja nagrada koje dodeljuju obožavaoci vodiće komičar Konan O''Brajen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nokija teatru u Los Anđelesu 13. aprila.

Ejmi Adams, Dženifer Lorens i Bredli Kuper iz "Američke prevare" nominovani su u glumačkim kategorijama a Adams i Kristijan Bejl su nominovai i u kategoriji najbolji filmski par.

Dobitnik Oskara za najbolji film "12 godina ropstva" zaradio je četiri nominacije dok je svemirski triler "Gravitacija" dobio samo jednu - Sandra Bulok za najbolju glumicu, iako je film osvojio sedam Oskara.

Nominovani za najbolji film, jedinu kategoriju za koju će glasanje biti otvoreno i tokom ceremonije su: "12 godina ropstva", "Američka prevara", "Hobit: Šmaugova pustošenja", "Igre gladi: Lov na vatru" i "Vuk sa Vol strita", piše Rojters.

Metju Mekonahi i Džared LEto, koji su dobili Oskare za svoje uloge u "Poslovni klub Dalas", nominovani su za najbolji filmski par ali i u kategoriji najbolje transformacije.

Nagrade koje se dodeljuju hit filmovima koji mahom bivaju ignorisani na Oskarima i Zlatnim globusima predstavljaju uvod u letnju filmsku sezonu i publika će tom prilikom moći da vidi najave letnjih blokbastera.

Ove godine među bizarnim kategorijama izdvajaju se: najbolje izvođenje bez košulje, najbolji "WTF" trenutak i najbolja kameo rola.

Tuča u kojoj je učestvovalo 15 glumaca u "Voditelju 2" nominovana je za najbolju tuču dok je neplanirani poljubac Lorensove i Adamsove u "Američkoj prevari" nominovan za najbolji poljubac.

Nekadašnji dečački bend "Backstreet Boys" nominovan je u kategoriji najbolji muzički trenutak u satiri "Ovo je kraj" dok je vremešna komičarka Džoan Rivers zaradila nominaciju za najbolju kameo ulogu u "Ajron menu 3".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ova ostvarenja se takmiče za MTV filmske nagrade

Izvor: B92, 06.Mar.2014

Krimi komedija "Američka prevara" i priča o pohlepi "Vuk sa Vol strita" dobili su po osam nominacija za MTV filmske nagrade, više od distopijske sage "Igre gladi: Lov na vatru" i komedije "Upoznajte Milerove"..."Prevara" i "Vuk" su u nedelju uveče otišli kući praznih ruku sa dodele Oskara a sada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.