Nataša Bekvalac: Cigarete su mi oduzimale energiju i vreme, pušila sam tri pakle dnevno!

Izvor: Press, 23.Jul.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Cigarete su mi oduzimale energiju i vreme, pušila sam tri pakle dnevno!

"Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije", priznala je Nataša u emisiji "Sat, dva".

PROČITAJTE JOŠ:
Goca Tržan: Samo se nadam da Raša neće biti novi učesnik "Farme"!
Željko Vasić objavio novi spot
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> SEKSOM DO ZVEZDA: Bila sam sa mnogim muškarcima iz Holivuda
   
Pevačica se dotakla i teme koja je često u medijima, a koja, kako kaže, nije ni približno takva, a to je njen privatni život.
"Ono kako je plasiran moj privatni život je ekstremno drugačije od onoga kako jeste. Nije da morališem i nisam presveta, ali nije tako", zaključila je Bekvalčeva.

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Farma

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Stanojević: Ako nam se beba desi, što da ne! Mogu da zamislim sebe kao oca!

Izvor: Press, 23.Jul.2014

Stanojević je za šalu okrivio svog dobrog prijatelja koji je napisao da za osam meseci treba da slave, a potom su se i njih dvoje pridružili šali.. "Nije istina, ali i da se to desi što da ne. Sada mogu sebe da zamislim kao otac, jer pored sebe imam osobu koja me potpuno podržava u svemu", rekao...

Nastavak na Press...

NATAŠA BEKVALAC: Pušim mnogo manje nego pre!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2014, 13:37

- Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije - priznala je pevačica

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.