NATAŠA BEKVALAC: Pušim manje nego pre!

- Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije - priznala je pevačica

  • 12

Srpska pevačica Nataša Bekvalac otkrila je u emisiji "Sat, dva", da puši mnogo manje nego ranije. Novosadska barbika je ranije pušila tri pakle cigareta dnevno, a danas se sve to svelo na 10-ak.

- Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije - priznala je pevačica.

Pevačica se dotakla i teme koja je često u medijima, a koja, kako kaže, nije ni približno takva, a to je njen privatni život.

- Ono kako je plasiran moj privatni život je ekstremno drugačije od onoga kako jeste. Nije da morališem i nisam presveta, ali nije tako - zaključila je Bekvalčeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA