Nataša Bekvalac: Cigarete su mi oduzimale vreme, pušila sam tri kutije dnevno!

Izvor: Kurir, 23.Jul.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Cigarete su mi oduzimale vreme, pušila sam tri kutije dnevno!

Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije, priznala je Nataša

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je putem društvene mreže Fejsbuk otkrila da je prestala da puši, međutim Nata je danas u jednoj emisiji otkrila da je samo smanjila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << cigarete, kao i da je ranije pušila čak 3 kutije.

"Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije", priznala je Nataša u emisiji "Sat, dva".

Pevačica se dotakla i teme koja je često u medijima, a koja, kako kaže, nije ni približno takva, a to je njen privatni život.

"Ono kako je plasiran moj privatni život je ekstremno drugačije od onoga kako jeste. Nije da morališem i nisam presveta, ali nije tako", zaključila je Bekvalčeva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Cigarete su mi oduzimale mnogo vremena, pušila sam tri kutije dnevno!

Izvor: Kurir, 23.Jul.2014

Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije, priznala je Nataša..Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je putem društvene mreže Fejsbuk otkrila...

Nastavak na Kurir...

Nataša Bekvalac: Cigarete su mi oduzimale energiju i vreme, pušila sam tri pakle dnevno!

Izvor: Press, 23.Jul.2014

"Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije", priznala je Nataša u emisiji "Sat, dva".. . PROČITAJTE JOŠ:. Goca Tržan: Samo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.