NIŠTA VAS DANAS NEĆE DIĆI IZ KREVETA KAO OVA PREZGODNA PLAVUŠA NA ŠIPCI: Morate da je vidite u akciji! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA VAS DANAS NEĆE DIĆI IZ KREVETA KAO OVA PREZGODNA PLAVUŠA NA ŠIPCI: Morate da je vidite u akciji! (VIDEO)

Anastasija Sokolova (27) je devojka fascinantne lepote iz Ukrajine koja se bavi plesom na šipci. Izražena lepota i umeće na šipci napravili su od nje devojku o kojoj se priča.

Kada je bila mala, Anastasija je gledala film u kom glavna glumica pleše na šipci i poželela je da se oproba u tome. Nekoliko godina kasnije, pravu slavu stekla je kao takmičar u emisiji "Ja imam talenat", emitovanoj u Ukrajini.

Tada joj se desio pravi preokret u životu jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << posle tog jednog nastupa svi pričali samo o njoj.

A photo posted by Анастасия Соколова (@anastasiasokolovapoledancer) on Sep 2, 2016 at 5:49am PDT

Anastasija je stigla do finala i osvojila drugo mesto, ali i milione srca.

Članovi žirija zanemeli su čim je ova zanosna plavuša stupila na scenu, a kada je zaigrala, iz publike su se čuli samo uzdasi oduševljenja.



Veština koju ova devojka pokazuje na svakom svom nastupu, diže ples na šipci na potpuno novi nivo, jer ono što ona radi - prosto je neverovatno.

Njeno izuzetno fleksibilno telo tera čoveka da odluta od stvarnosti do fantazije.

Anastasija je svetski prvak u plesu na šipci, a već godinama ima i svoju školu plesa. Kako je lepotom i umećem očarala i devojke, ne sumnjamo da su joj časovi uvek popunjeni.

Uživajte u još jednom Anastasijinom nastupu.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.