Emotivna čestitka: Anina izjava ljubavi za Rastin rođendan

Izvor: Tracara.com, 16.Nov.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivna čestitka: Anina izjava ljubavi za Rastin rođendan

Samo ja sam verovala do kraja strpljivo da negde postojiš… moj indigo! I onda se jedne večeri desila magija… Neka nam potraje zauvek! Ljubavi srećan ti rođendan! Volim te! ❤ A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Nov 16, 2016 at 8:47am PST Stefan Đurić Rasta danas je napunio 27 godina, a supruga Ana Nikolić emotivnom čestitkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na Instagramu poželela mu je divan dan. Pevačica se potrudila da mlađem suprugu priredi veliko iznenađenje, te mu je poručila i posebnu tortu u obliku patike, sa brojm 27 na njoj. Danas nam je divan dan…stigla je i torta!🎉❤️👼💑 A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Nov 16, 2016 at 8:09am PST Ana je Stefanu uputila dirljive reči i polazali svima koliko ga voli. “Samo ja sam verovala do kraja strpljivo da negde postojiš… Moj indigo! I onda se jedne večeri desila magija… Neka nam potraje zauvek! Ljubavi, srećan ti rođendan! Volim te”, napisala je Nikolićeva u opisu fotografije na kojoj se par ljubi, a tu je i njihov ljubimac Simba. Ana i Rasta su krajem jula imali tajno venčanje kom su prisustvovali samo kumovi, a uskoro planiraju i veliko svadbeno veselje za porodicu i prijatelje.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE OVOGA ĆE SVI ZANEMETI: Ovako je Ana Nikolić čestitala Rasti 27. rođendan! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2016

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao reper Rasta Kavali, pod budnim okom javnosti su otkako su stupili u bračnu zajednicu, a iako se pričalo kako su na samom pragu razvoda, supružnici svakim danom nekom novom objavom na društvenim mrežama demantuju ove navode. ..Pevačica je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.