POSLE OVOGA ĆE SVI ZANEMETI: Ovako je Ana Nikolić čestitala Rasti 27. rođendan! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE OVOGA ĆE SVI ZANEMETI: Ovako je Ana Nikolić čestitala Rasti 27. rođendan! (FOTO)

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao reper Rasta Kavali, pod budnim okom javnosti su otkako su stupili u bračnu zajednicu, a iako se pričalo kako su na samom pragu razvoda, supružnici svakim danom nekom novom objavom na društvenim mrežama demantuju ove navode. 

Pevačica je danas, 16. novembra, čestitala 27. rođendan svom suprugu emotivnom porukom uz zajedničku fotografiju, sa psićem koji je nedavno dobila na poklon od svog supruga.

- Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ja sam verovala do kraja strpljivo da negde postojiš... Moj indigo! I onda se jedne večeri desila magija... Neka nam potraje zauvek! Ljubavi, srećan ti rođendan! Volim te! - napisala je Ana na Instagramu.

Фотографија корисника ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 16. Нов 2016. у 8:47 PST

Najveću pažnju na Instagramu privukla je ipak torta koju je Rasta dobio, a koja je u obliku patike...

Фотографија корисника ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 16. Нов 2016. у 8:09 PST

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za sreću su potrebni samo njih dvoje: Rasta danas slavi rođendan, a Ana Nikolić ima samo jednu želju (FOTO)

Izvor: Story, 16.Nov.2016

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su danas obeležili jedan poseban datum, a lepa pevačica je ovom prilikom otkrila jednu nesvakidašnju želju.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.