LJUBOMORNA NA NJU? Kija OVAKO PROZVALA Lunu dok je trajala Zadrugovizija – MISLI DA JE NEZAMENJIVA

Izvor: 011vodič.com, 08.Dec.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBOMORNA NA NJU? Kija OVAKO PROZVALA Lunu dok je trajala Zadrugovizija – MISLI DA JE NEZAMENJIVA

Pobednica prve ”Zadruge” Kija Kockar sinoć tokom trajanja Paklene Zadrugovizije nije ostala imuna a da ne prokomentariše na loš način žiriranje Lune Đogani koja je sedela u crvenim stolicama i komentarisala zadrugare.
Kija je objavila pesmu na storiju koji je privukao pažnju kako njenih, tako i Luninih fanova. Kockareva je jasno svima dala do znanja da je gledala Lunu kako se ponaša na istom mestu na kom je ona bila dok su trajale >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Pinkove zvezdice.

Slušajući pesmu Lane del Rey, pod nazivom She is not me” (ONA NIJE JA), Kija je ubacila i emotikon raspoloženja. Spontane prozivke joj više ne idu od ruke, a sada je sigurno da joj nije drago što se Luna privlači više pažnje nego ona.
The post LJUBOMORNA NA NJU? Kija OVAKO PROZVALA Lunu dok je trajala Zadrugovizija – MISLI DA JE NEZAMENJIVA appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONA NIJE JA! Za vreme trajanja Zadrugovizije na Kijinom instagramu osvanulo OVO – na koga li je mislila?

Izvor: 011vodič.com, 08.Dec.2019

Pobednica prve ”Zadruge” Kija Kockar sinoć tokom trajanja Paklene Zadrugovizije izazvala je brojne reakcije tako što je objavila Instagram priču iz koje možemo videti da sluša pesmu Lane Del Rey koja prevedena na srpskom znači ”Ona nije ja”.. Podsetimo da je prošle godine Kija bila članica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.