Izvor: S media, 21.Apr.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GENIJALNO: Pogledajte akciju FBI-a koja potvrđuje viceve o policajcima (VIDEO)

Napeta akcija FBI-a u Njudžersiju postala je predmet sprdnje zahvaljujući dramatičnom potezu jednog agenta koji je uspeo da se osramoti u sred akcije i postane prava internet senzacija.

Dok je agent muku mučio da preskoči metalnu ogradu, drugi agent je jednostavno otvorio vrata i napetu situaciju pretvorio u scenu iz komedije.

Da stvar bude gora, na snimku deluje kao da su njegove kolege pričekale da preskoči ogradu kako bi se našalile na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njegov račun. Ipak, sve to nije omelo agenta koji je sigurnim korakom nastavio prema kući.

(S media, Foto: Print screen video)


Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na S media...






Povezane vesti

VIDEO: Genijalno: Pogledajte akciju FBI-a koja potvrđuje viceve o policajcima

Izvor: Cafe.ba, 21.Apr.2013

Na snimku djeluje kao da su njegove kolege pričekale da preskoči ogradu kako bi se našalile na njegov račun, međutim cijela akcija genijalnog agenta je bila spontana.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.