Exit od sledeće godine organizuje festival i u Umagu

Izvor: N1 televizija, 08.Jul.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Exit od sledeće godine organizuje festival i u Umagu

Direktor Exit festivala Dušan Kovačević najavio je da će Exit tim sledeće godine u Umagu organizovati još jedan festival u okviru Exit avanture.

Kovačević je na konferenciji za novinare rekao da će se Exit avantura sastojati od Revolution festivala u Rumuniji, Sea Dance festivala u Budvi, Exita u Novom Sadu i novog festivala u Umagu.

"Naš san je da povezujemo region i Balkan kao najatraktivniju i jednu od najznačajnijih destinacija za omladinski turizam u svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Sigurno je da region Jugoistočne Evrope ima sve kulturološke i prirodne prednosti da to postane", kazao je Kovačević.

Prema njegovim rečima, više detalja o dogovoru koji je postignut između Exita i turističkih organizacija u Umagu biće poznato u septembru, a festival u Istri planiran je za kraj maja ili početak juna.

Na pitanje novinara da li to u bilo kom smislu znači da će Exit odustati od festivala Sea Dance, zbog ovogodišnjih problema koji su se pojavili u organizaciji i zakupu zemljišta na plaži Jaz, Kovačević je rekao da je ugovor potpisan na 10 godina i da veruje da će se ta situacija rešiti do sledeće godine.

"Bilo je puno problema oko realizacije ovogodišnjeg Sea Dancea u Crnoj Gori i ucena od strane meštana, ali ćemo tražiti garancije od države Crne Gore da se to više neće dešavati", rekao je direktor Exita.

Predstavnik Istraturista Umag Ronal Kotoraj kazao je da veze između Vojvodine i Istre postoje već dugo, kao i da je cilj Exita da povezuje ljude dok je predstavnik Turističke zajednice grada Umaga Milovan Popović najavio je da će festival biti održan u kompleksu Stela Maris u kojem se trenutno održava teniski turnir.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novi Egzitov festival dogodine u Umagu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2016

Direktor Egzit (Exit) festivala Dušan Kovačević najavio je večeras da će Egzit tim sledeće godine u Umagu organizovati još jedan festival u okviru Egzit avanture...Kovačević je na konferenciji za novinare rekao da će se Egzit avantura sastojati od Revolution festivala u Rumuniji, Si dens festivala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.