Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 14:43

EXIT i Paul Kalkbrenner donose spektakl u beogradsku Arenu za veliko otvaranje TMRW konferencije

Vodeći svetski producent, DJ i live izvođač Paul Kalkbrenner stiže u beogradsku Arenu, u organizaciji EXIT festivala i TMRW konferencije, u petak, 12. maja! Ova megazvezda elektronske muzike, pored punih stadiona i najvećih dvorana Evrope, ima upisan i nastup pred više od pola miliona ljudi u Berlinu, što garantuje da će spektakl u Štark Areni biti najtraženija žurka ove godine u Beogradu, u rangu najvećih rock koncerata!
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EXIT i Paul Kalkbrenner donose spektakl u beogradsku Arenu: Prodaja ulaznica počinje 3.APRILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Nakon spektakularnog debija ovog februara u Dubaiju pred više od 12.000 učesnika...Vodeći svetski producent, DJ i live izvođač Paul Kalkbrenner stiže u beogradsku Arenu, u organizaciji EXIT festivala, u petak, 12. maja!..Ova megazvezda elektronske muzike, pored punih stadiona i najvećih dvorana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.