Dačić Moniki Beluči uručio ikonu Belog anđela (FOTO)

Izvor: S media, 20.Jan.2013, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić Moniki Beluči uručio ikonu "Belog anđela" (FOTO)

Režiser Emir Kustrica ugostio je večeras u Drvengradu, na festivalu "Kustendorf", premijera Srbije Ivicu Dačića, koji je poznatoj italijanskoj glumici Moniki Beluči uručio repliku ikone "Beli anđeo".

Na ulazu u Drvengrad premijera je sačekao domaćin festivala i više novinarskih ekipa akreditovanih za izveštavanje s međunarodnog filmskog i muzičkog festivala "Kustendorf", koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od 16. januara održava na Mećavniku.

Na pitanje novinara da li i on, kao većina muškaraca, želi da upozna najlepšu ženu sveta, italijansku glumicu Moniku Beluči, Ivica Dačić je rekao da ovo neće biti njihov prvi susret.

Kusturica je zatim poveo Dačića u bioskopsku salu "Prokleta avlija", gde se premijer susreo s Belučijevom i prisustvovao projekciji kratkog filma u kome Kusturica prebija holivudskog gluma Brusa Vilisa, poznatog iz filmske serije "Umri muški".

Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije, našalio se kako sada Kusturicu mora da uhapsi zbog nasilja.

Premijer je zatim, u restoranu "Viskonti", uručio Moniki Beluči repliku ikone "Beli anđeo", a specijalna gošća festivala zahvalila je na poklonu.

"Veoma sam srećna što sam sa vama i što sam primila ovako lep poklon. Želim da vam se zahvalim na velikom gostoprimstvu koje ste mi ukazali u vašoj zemlji", rekla je filmska zvezda Monika Beluči.

(Tanjug, Foto: Beta/Radovan Baja Vujović/EV)
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dačić Moniki Beluči uručio ikonu "Belog anđela"

Izvor: Press, 21.Jan.2013, 10:33

Na ulazu u Drvengrad premijera je u nedelju sačekao domaćin festivala i više novinarskih ekipa akreditovanih za izveštavanje s međunarodnog filmskog i muzičkog festivala "Kustendorf", koji se od 16. januara održava na Mećavniku..Na pitanje novinara da li i on, kao većina muškaraca, želi da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.