Izvor: S media, 16.Maj.2013, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVEK KOJI UZNEMIRAVA PLANETU: Andrej Pejić stigao u Beograd!

Najpoznatiji androgini model Andrej Pejić sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla" , nešto posle 16 časova. Nakon leta, koji je kasnio skoro dva sata, Pejić je rekao da je umoran, ali presećan što je u Srbiji.

"Iskreno, plašio sam se da dođem ovamo, ali moji fanovi su mi pisali i ubedili me da ipak dođem", rekao je Pejić na savršenom srpskom.

Dočekalo ga je desetak fotoreportera i novinara, a on je rado pozirao i pričao sa svima.

"Biću četiri, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pet dana u Beogradu. Sve to vreme biću na dijeti od mesa, pa ću probati čuvene srpske specijalitete. Ovde nisam bio od 2010. godine", kaže Pejić, koji je nosio crnu usku majicu, koja je otkrivala ravan stomak i struk na kom može da mu pozavidi svaka žena.

(agencije)

FOTO: S media/ Marko Stevanović

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Andrej Pejić želi da upozna Karleušu i ode na kliniku za promenu pola

Izvor: Press, 17.Maj.2013, 10:35

Pejić priznaje da se isprava plašio da dođe u Srbiju, ali pošto su mu fanovi posali i rekli da nema čega da se plaši, rešio je da dođe.. Maneken neverovatne lepote došao je u Beograd u farmerkama, crnoj jakni i kratkoj majci koja otkriva njegov stomak.. "U Beogradu sam do ponedlejka. Sve vreme...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.