Andrej Pejić želi da upozna Karleušu i ode na kliniku za promenu pola

Izvor: Press, 17.Maj.2013, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Pejić želi da upozna Karleušu i ode na kliniku za promenu pola

Pejić priznaje da se isprava plašio da dođe u Srbiju, ali pošto su mu fanovi posali i rekli da nema čega da se plaši, rešio je da dođe.
Maneken neverovatne lepote došao je u Beograd u farmerkama, crnoj jakni i kratkoj majci koja otkriva njegov stomak.
"U Beogradu sam do ponedlejka. Sve vreme ću biti na dijeti od mesa i jedva čekam da probam sve specijalitete. Takođe, hteo bih da upoznam Karleušu", rekao je Andrej.
On će biti promoter koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poznate grupe "Dipeš mod". Večeras će puštati muziku na žurki koja je posvećena Međunarodnom danu protiv homofobije i transfobije.
Andrej je od domaćina tražio da ga odvedu na kliniku gde se vrše operacije promene pola. Maneken će na taj način dati podršku ljudima koji su se odlučili na takav korak.
Izvor: Blic

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrej Pejić: "Želim da upoznam Karleušu a pol bih promenio za velike pare"

Izvor: NaDlanu.com, 17.Maj.2013

Andrej Pejić je juče oko 15h stigao u Beograd. Na aerodromu ga je sačekalo mnogo novinara i fotoreportera budući da se njegov dolazak dugo očekivao. Andrej će u Mixer House večeras puštati muziku u sklopu obeležavanja Dana borbe protiv homofobije ali i kao glavna zvezda partija koji najavljuje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.