Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2023, 06:18

UKRAJINSKA KRIZA: Kijev tvrdi da su se ukrajinske snage iskrcale na Krim; Litvanija najavila novu pomoć

Rat u Ukrajini – 548. dan. Kijev tvrdi da su ukrajinska mornarica i vojna obaveštajna služba izvele "specijalnu operaciju" iskrcavanja trupa na Krim. Litvanija je najavila novu vojnu pomoć Ukrajini. Sa druge strane, ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov ponovio je da će se ta zemlja vratiti žitnom sporazum čim Zapad ispuni svoje obaveze prema Moskvi.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Litvanija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat – dan 548: Rusi raspoređuju vojsku; Završiće rat?

Izvor: B92, 25.Avg.2023

548. dan rata u Ukrajini je. Počeo je žestokim napadima dronovima na Krim. Rusko ministarstvo odbrane tvrdi da su svi oboreni i uništeni...Takođe, vojni i obaveštajni zvaničnici Ukrajine naveli su ranije da su ukrajinska mornarica i vojna obaveštajna služba izvele "specijalnu operaciju" iskrcavanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.