Tadić: Zajednički predsednički kandidat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Zajednički predsednički kandidat

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić pozvao je danas stranke demokratske i evropske orijentacije da na predsedničkim izborima sledeće godine imaju zajedničkog kandidata.

"Mi ćemo danas pozvati stranke demokratske i evropske orijentacije da se ujedine oko napora u narednom periodu u integrisanju i stvaranju novih politika koje rešavaju probleme gradjana, ali i nalaženju zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsedničkog kandidata", rekao je Tadić novinarima u Beogradu uoči sednice Glavnog odbora SDS-a.

Kako je naveo, SDS smatra da je politička situacija u Srbiji i regionu katastrofalna i da su predsednički izbori ona "prelomnica koja je presudno važna za budućnost ove zemlje".

Tadić je podsetio da je SDS predlagao da opozicija zajedno nastupi i na vanrednim parlamentarnim izborima, ali da se nažalost to nije desilo.

On je ocenio bi opozicija postigla mnogo bolje rezultate da je zajedno nastupila na izborima 24. aprila.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Zajednički predsednički kandidat

Izvor: Beta, 03.Sep.2016

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić pozvao je danas stranke demokratske i evropske orijentacije da na predsedničkim izborima sledeće godine imaju zajedničkog kandidata."Mi ćemo danas pozvati stranke demokratske i evropske orijentacije da se ujedine oko napora u narednom periodu...

Nastavak na Beta...

TADIĆ: Opozicija na predsedničkim izborima mora imati zajedničkog kandidata

Izvor: Kurir, 03.Sep.2016

..."Predsednički izbori su prelomnica i presudno su važni za budućnost ove zemlje", rekao je Tadić novinarima pred početak sednice Glavnog odbora SDS-a, ocenjujući da je plitička situacija u Srbiji katastrofalna..Tadić je dodao da ima više mogućih predsedničkih kandidata, ali da to ne treba...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.