Poziv za takmičenje bubnjara na Nišvil festivalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2016, 06:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za takmičenje bubnjara na Nišvil festivalu

Na predstojećem internacionalnom džez festivalu Nišvil, koji će se održati od 11. do 14. avgusta u Nišu, biće održano i takmičenje u sviranju bubnjeva na novom "Air stage"-u. Rok za prijavu učesnika i učesnica je 25. jul.

Pod sloganom "Nikad ne lupaj bubnjeve", na novoj bini na naduvavanje biće postavljena dva kompleta bubnjeva, a ideja je da se naizmenično smenjuju po dva takmičara/takmičarke.

Četvrtfinala će se održati 11. i 12. avgusta, polufinale >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 13. a finale 14. avgusta, novodi se u pozivu.

O pobednicima svih duela od kvalifikacija do finala odlućivaće stručni žiri, a pobednik takmičenja kao nagradu će dobiti komplet bubnjeva.

Svi zainteresovani mogu da pošalju prijavu na mejl info@nisville.com.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, mejl i kontakt telefon i priložiti kratku prezentaciju (youtube ili soundcloud link).

Odabranim takmičarima i takmičarkama biće obezbeđen komplet ulaznica i smeštaj tokom festivala.

U sklopu programa na ovom, za posetioce besplatnom stejdžu na takozvanom "drugom Nišvil koridoru", svake večeri će nastupiti i po dva benda – pretežno blues.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.