Drum challenge na Nišvil koridoru

Izvor: NiskeVesti.rs, 06.Jul.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Drum challenge" na Nišvil koridoru

Pod sloganom "nikad ne lupaj bubnjeve" na predstojećem Nišvilu održaće se takmičenje u sviranju bubnjeva na novom “Air stage-u” na naduvavanje . Na ovom stejdžu biće postavljena dva kompleta bubnjeva i naizmenično će se smenjivati po dva takmičara.

Četvrtfinala će se održati 11. i 12. avgusta, polufinale - 13. a finale – 14. avgusta.
O pobednicima svih duela od kvalifikacija do finala odlućivaće struzčni žiri, a pobednik takmičenja kao nagradu će dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << komplet bubnjeva. Zainteresovani učesnici treba da pošalju prijavu (ime, e - mail i kontakt telefon) sa kratkom prezentacijom ( youtube ili soundcloud link) na info@nisville.com najkasnije do 25. Jula. Odabrani takmičari dobiće pored kompleta ulaznica i smeštaj tokom Nišvila.
U sklopu programa na ovom, za posetioce besplatnom stejdžu na takozvanom “drugom Nišville koridoru” , svake večeri će nastupiti i po dva benda – pretežno blues orijentacije.

Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nikad ne lupaj bubnjeve"

Izvor: B92, 06.Jul.2016

Pod sloganom "Nikad ne lupaj bubnjeve" na predstojećem Nišvilu biće održano takmičenje u sviranju bubnjeva na novom "Air stejdžu" na naduvavanje...Na novoj bini biće postavljena dva kompleta bubnjeva i naizmenično će se smenjivati po dva takmičara. Kako su najavili organizatori, četvrtfinalni...

Nastavak na B92...

Poziv za takmičenje bubnjara na Nišvil festivalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2016, 06:13

Na predstojećem internacionalnom džez festivalu Nišvil, koji će se održati od 11. do 14. avgusta u Nišu, biće održano i takmičenje u sviranju bubnjeva na novom "Air stage"-u. Rok za prijavu učesnika i učesnica je 25. jul...Pod sloganom "Nikad ne lupaj bubnjeve", na novoj bini na naduvavanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.