Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2023, 09:46

Na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila se zadržavaju pet sati

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila se jutros zadržavaju pet sati na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, saopštili su JP Putevi Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila se zadržavaju pet sati

Izvor: B92, 25.Mar.2023

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila se jutros zadržavaju pet sati na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije...Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta a na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja...

Nastavak na B92...

Povoljni uslovi za vožnju, jutros slabiji intenzitet saobraćaja

Izvor: 24sedam.rs, 26.Mar.2023, 07:23

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš zadržavaju se pet sati.

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.