Ministar spoljnih poslova Kipra stiže u Beograd, sutra dobija orden

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2021, 15:52

Ministar spoljnih poslova Kipra stiže u Beograd, sutra dobija orden

Ministar spoljnih poslova Kipra Nikos Hristodulidis doputovaće danas u Beograd gde će se u ponedeljak sastati sa kolegom iz Srbije Nikolom Selakovićem, a zatim primiti orden srpske zastave prvog stepena za doprinos razvoju i jačanju odnosa dve zemlje, saopštila je ambasada Kipra.

Hristodulidis je odlikovan povodom Dana državnosti Srbije, a orden će mu uručiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On će imati i odvojene sastanke sa predsednikom Skupštine Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ivicom Dačićem i ministarkom za evropske integracije Jadrankom Joksimović, a sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem potpisaće Memorandum o razumevanju u oblasti omladine.

Hristodulidis će učestvovati na zajedničkom sastanku ministara spoljnih poslova Kipra, Srbije i Grčke, na kojem će biti razmotren razvoj zajedničkih aktivnosti u oblastima energetike, ekonomije, trgovine, turizma i povezanosti, kao i saradnje na pitanjima dijaspore.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar inostranih poslova Kipra u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2021, 04:13

Ministar spoljnih poslova Republike Kipar Nikos Hristodulidis doputovao je juče u Beograd gde će od danas boraviti u radnoj poseti, potvrdila je ambasada Republike Kipar...Navedeno je da će se ministar Hristodulidis sastati sa svojim srpskim kolegom Nikolom Selakovićem, a zatim će ga primiti predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Udovičić i ministar spoljnih poslova Kipra potpisali Memorandum o saradnji

Izvor: Danas, 05.Apr.2021

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić i ministar spoljnih poslova Kipra Nikos Hristodulidis potpisali su danas Memorandum o saradnji, čime su upotpunili dosadašnju institucionalnu saradnju između dve države i produbili tradicionalne prijateljske veze u oblasti omladinske politike.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.