Ministar Vučević: POKRET predstavlja front za odbranu Srbije, za budućnost naše dece!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Mar.2023, 11:52

Ministar Vučević: POKRET predstavlja front za odbranu Srbije, za budućnost naše dece!

SRBIJA – Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević govoreći o poseti predsednika Aleksandra Vučića jugu Srbije, ali i najavi fomiranja Narodnog pokreta za budućnost rekao će se 27.maja ogranizovati Skupština SNS i odlučiti između ostalog i o tom predlogu. Svi koji vide Srbiju kao slobodnu i nezavisnu državu POKRET predstavlja front za odbranu Srbije, […]
Vest Ministar Vučević: POKRET predstavlja front za odbranu Srbije, za budućnost naše dece! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"DA OKUPI SVE ZA NAŠU OTADŽBINU" Vučević: Narodni pokret predstavlja front za odbranu Srbije i za budućnost naše dece

Izvor: Blic, 12.Mar.2023

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević govoreći o poseti predsednika Aleksandra Vučića jugu Srbije ali i najavi fomiranja Narodnog pokreta za budućnost, rekao je će se 27. maja ogranizovati Skupština SNS i odlučiti između ostalog i o tom predlogu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.