Izvor: Danas, 12.Mar.2023, 10:16

Vučević: Narodni pokret treba da ujedini različite političke stranke, ne dovodi do gašenja stranaka

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da Narodni pokret, čije je formiranje najavio predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić, treba da ujedini i različite političke stranke i ljude koji nisu članovi političkih partija, ali da "neće dovesti do gašenja stranaka".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Narodni pokret za Srbiju je nadstranački, dobrodošli svi koji državu vide kao stabilnu i suverenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2023

Potpredsednik Vlade i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević kaže za RTS da je Narodni pokret za Srbiju, čije je formiranje najavljeno za kraj maja ili jun, po svojoj formi nadstranački, kao i da je osmišljen i predložen kao pokret koji treba da ujedini i različite političke stranke,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.