Vojska Srbije zajedno sa Kosovskim snagama bezbednosti u NATO manevrima

Izvor: Vostok.rs, 27.Maj.2014, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Srbije zajedno sa ``Kosovskim snagama bezbednosti`` u NATO manevrima

27.05.2014. - Vežbe traju od 13 do 29 maja

Pripadnici Vojske Srbije i takozvanih "Kosovskih snaga bezbednosti", daleko od medijske pažnje, učestvuju u zajedničkoj vežbi snaga NATO-a i njenih saveznika na vojnom poligonu u Nemačkoj, Hohenfels.

Začuđuje i to jer se to događa i posle nego što je Kancelarija za KiM u Beogradu bila zaprepašćena cinizmom prištinskih vlasti koje su ponudile >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Beogradu pomoć specijalnih jedinica za zaštitu od prirodnih katastrofa "Kosovskih snaga bezbednosti".

Na manevrima pod nazivom "Combined Resolve-II" učestvuje više od 4.000 vojnika iz Albanije, Austrije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Francuske, Gruzije, Mađarske, Kosova, Litvanije, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovenije i SAD.

Detalje možete videti na http://www.aco.nato.int/combined-resolve-ii-trains-nato-and-partner-forces-in-germany.aspx
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.