Izvor: Blic, 28.Maj.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROSU UPALE NA SEVER KOSOVA I METOHIJE U Mitrovici sirene za uzbunu, uhapšeno pet Srba, Vučić naredio PUNU BORBENU GOTOVOST VOJSKE

U severnoj Kosovskoj Mitrovici začule su se sirene za uzbunu, saznaje RTS. Jedinice ROSU upale su na teritoriju sve četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije, javlja Radio-televizija Srbije. Kako javlja Tanjug, uhapšena su tri Srbina, pripadnika kosovske policije. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, naredio je punu borbenu gotovost Vojske.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROSU hapsi Srbe na sjeveru KiM, Vučić naredio borbenu gotovost

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2019

KOSOVSKA MITROVICA - U sjevernoj Kosovskoj Mitrovici začule su se sirene za uzbunu. Jedinice ROSU upale su na teritoriju sve četiri srpske opštine na sjeveru KiM. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti. Specijalne i ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Na severu KiM uhapšeno 30 osobe! PINK SAZNAJE: Pripadnici ROSU u Zubinom Potoku prebijaju ljude, hapse svakoga ko im se suprotstavi!

Izvor: RTV Pink, 28.Maj.2019

Srbi koji žive na severu Kosova i Metohije svedoče da je situacija izuzetno dramatična, posebno u Zubinom Potoku. Kako javlja koha.net, u akciji ROSU na severu KiM je uhapšeno 30 ljudi.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.