Izvor: Blic, 28.Maj.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) ROSU UPALE NA SEVER KOSOVA I METOHIJE U Mitrovici sirene za uzbunu, uhapšeno pet Srba, Vučić naredio PUNU BORBENU GOTOVOST VOJSKE

U severnoj Kosovskoj Mitrovici oko 6 sati jutros začule su se sirene za uzbunu. Jedinice ROSU upale su na teritoriju sve četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije, javila je Radio-televizija Srbije. Kako javlja Tanjug, uhapšeno je pet Srba, pripadnika kosovske policije. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, naredio je punu borbenu gotovost Vojske.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UŽIVO) UPAD ROSU NA SEVER KOSOVA Šest sati nasilne akcije specijalaca, UHAPŠENO 19 POLICAJACA I 9 CIVILA, ranjeno dvoje Srba (VIDEO, FOTO)

Izvor: Blic, 28.Maj.2019

U severnoj Kosovskoj Mitrovici oko 6 sati jutros začule su se sirene za uzbunu. Jedinice ROSU upale su na teritoriju sve četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije, a nasilna akcija trajala je više od šest sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je danas na KiM uhapšeno 28...

Nastavak na Blic...

ROSU uhapsila 13 Srba, ima ranjenih, Vučić naredio borbenu gotovost

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2019

KOSOVSKA MITROVICA - Specijalne jedinice ROSU uhapsile su do 8.30 sati 13 Srba, pripadnika kosovske policije na sjeveru KiM, javlja "Tanjug". Agencija navodi da su dvije osobe lakše ranjene u pucnjavi do koje je došlo u Zubinom potoku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SNIMAK CELE AKCIJE ROSU Krenuli su pred zoru naoružani DUGIM CEVIMA, a poveli su novinare da sve to zabeleže (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Maj.2019

U severnoj Kosovskoj Mitrovici oko 6 sati jutros začule su se sirene za uzbunu. Jedinice ROSU upale su na teritoriju sve četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.